Zavirite u newyorški stan Georgea i Amal Clooney

| Design |

George i Amal Clooney najvjerojatnije će svoje gnijezdo sviti u New Yorku. Naime, ovaj poznati par kupio je stan u novoj luksuznoj zgradi u izgradnji poznatog trgovca nekretninama Abya Rosena. Zgradu potpisuje Norman Foster, a smjestila na istočnoj strani Manhattana, u 53. ulici. 

Apartman Georgea i Amal Clooney

Ekskluzivni će neboder imati mnoštvo luksuznih sadržaja, restoran poznatog chefa Joël Robuchona, ogroman bazen, saunu, parnu kupelj, sobu za jogu, fitness, knjižnicu kao i usluge conciergea. 

Apartman Georgea i Amal Clooney

Kako donosi NYPost izvor je izjavio kako se par odlučio za stan u ovoj zgradi zbog njenog uređenja, dizajna i dodatnih sadržaja, a velika prednost im je što je smještena u neposrednoj blizini zgrade Ujedinjenih naroda gdje Amal, poznata odvjetnica za ljudska prava, koja također predaje i na Pravnom fakultetu Sveučilišta Columbia, radi. 

Apartman Georgea i Amal Clooney

Apartmani u luksuznoj zgradi koja je još uvijek u izgradnji trebali bi biti dovršeni iduće godine, a za sada postoje samo renderi koji prikazuju i točan dizajn interijera. Cijene apartmana su se kretale u rasponu od 2,6 milijuna do 65 milijuna dolara. Ne znamo koliko je bračni par platio svoj apartman, ali nije ni bitno, neka im bude sretan i ugodan.

Apartman Georgea i Amal Clooney