Zavirite u dom koji utjelovljuje pravi duh američkog Zapada

| Design |

Ovo divlje utočište dizajnirano od strane Snake River Interiors studija, nalazi se u Wyomingu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kuća je ime "Two Rivers House" dobilo po dvijema rijekama koje se udružuju na ovoj lijepoj i divljoj imovini. Ovaj dom utjelovljuje duh Zapada - od sirove kože koja omotava suhu šipku do kamenog poda i masivne stolarije. Povijesna kamena struktura donesena je na gradilište isključivo kako bi postala temelj ove prekrasne kuće.

Oponašanjem divljih, otvorenih prostora Zapada, ova kuća minimizira korištenje unutarnjih zidova te stvara dom otvorenog plana. Opsežni prozori također pomažu u brisanju granica između interijera i eksterijera.

Starinske široke daske od bora koje prekrivaju pod i čvrste stijene daju bezvremenost ovoj kući, a suptilni suvremeni dodaci osiguravaju da moderan doživljaj. Ljepota je u detaljima, namještaju po mjeri, zamršenom rebrastom stropu, asimetričnoj rasvjeti koja visi iznad drvene ploče, odnosno masivnog stola u blagovaonici. Savršena za zabavne i sigurno utočište od vanjskog svijeta.