Zanimljiva i cjenovno pristupačna linija za kuhinju iz H&M-a

| Design |

Godinama je Ikea držala glavnu poziciju na svijetskom tržištu kada je riječ o pristupačnom namještaju, posuđu i dekoraciji za dom. No, proteklih godina konkurencija je snažno krenula u akciju. Veliki brendovi koji su se do sada bavili isključivo modom i modnim dodatcima, proširili su svoja poslovanja i na sektor doma.

Pristupačnim cijenama i nadasve luksuznom izgledu ponuđenih premeta, instantno su nas osvojili. Zaru Home već smo dobro upoznali, no H&M Home na našem tržištu još uvijek nije dovoljno prepoznat. Možda zbog činjenice da fizička trgovina ne postoji (za sad) i našem negodovanju o kupovini preko Interneta. Međutim, odvažite se, jer kolekcije H&M Homea idealne su za sve koji vole jednostavnost s dozom luksuza i sve to po pristupačnoj cijeni.

Prijelaz između ljeta i jeseni obično je vrijeme kada mijenjamo dekoraciju našeg doma. Priprema za hladnu zimu treba se na vrijeme obaviti, kako bi vaš dom postao pravo malo skrovište za bijeg od hladnoće.

Ponuda dodataka za kuhinju iz H&M-a oduševila nas je svojom estetikom i cijenom te vam donosimo 10 najzanimljivijih komada koji će osvježiti vaš dom bez potrebe za planiranjem budžeta.

Kolekciju u cijelosti možete pogledati i kupiti u online trgovini H&M Home, a od prošle godine dostupna je dostava za Hrvatsku.