Zaboravite na japanke jer stiže samoljepljivi potplat

| Design |

Zaboravite na japanke, sandale i skakutanje bosih tabana na užarenom podu. Ove godine nosit ćete nešto posve drugačije.

NakeFit mogao bi postati pravi saveznik ljeta. Jednostavan potplat koji se zalijepi na stopalo kako bi mogli hodati bez obuće, a opet biti posve sigurni i osjećati se udobno.

Svake godine pojavljuju se mnogobrojni izumi, a ovaj bi mogao i zaživjeti. Naime osim što će vam dati malo na visi, pružit će vam i potporu stopalima te spriječiti ozljede i posjekotina na plaži izazvane oštrim kamenjem, stijenama ili školjkama, a isto tako zaštitit će vaša stopala od vrućeg tla. NakeFit možete nositi čak i na ulici.
Načelo je jednostavno: imati dojam da je bos, pod zaštitom. Netko bi pomislio da ove vrlo tanke potplati ne štite mnogo, a ipak imaju sve što je potrebno kako bi se smanjili rizici od ozljeda.

Princip je više nego jednostavan: osjećaj kao da ste bosi, dok su vaša stopala zaštićena. Možda bi pomislili da ovi poprilično tanki potplati ne mogu biti dobra zaštita, ali ipak imaju sve što je potrebno kako bi se rizik od ozljeda smanjio. Da bi ih ''obukli'' trebate samo ukloniti zaštitnu foliju i zalijepiti potplat na donji dio stopala, od nožnih prstiju do pete. Ne može biti jednostavnije!

Projekt NakeFit uskoro će vidjeti svjetlo dana zahvaljujući Kickstarteru, američkoj participativnoj platformi za financiranje. U roku od nekoliko dana, kreatori ovog proizvoda prikupili su 220.000 eura zahvaljujući gotovo 5.000 sudionika! Na ovoj stranici ,Kickstarter, možete unaprijed naručiti svoje samoljepljive potplate, po cijeni od 30 eura za 10 parova.

NAKEFIT!

Uživajte na plaži i u moru bez opasnosti od ozljeda. Također, ako bolje razmislite, NikeFit je puno ljepše rješenje od često ružnih i nezgrapnih plastičnih i gumenih sandala za more.