Zabavan kauč koji bio oživio svaku prostoriju

| Design |

Slashed“ je zaigran set kauča i otomana kojeg je stvorila britanska dizajnerica Charlotte Kingsworth koji izgleda kao da ga je netko napao nožem. Prema dizajnerici, "hrabar rez nožem po duljini otkriva skrivene unutarnje slojeve. Erupcija, kao rana, mijenja oblik zauvijek. Nova struktura je isklesana i funkcionira kao sjedište i otoman. " Njegov neobičan oblik i svijetla boja i najtamniju bi prostoriju učinilo zabavnom. Za sada je cijena nepoznata i ne znamo gdje se može kupiti.

Rođena i odrastala u Londonu 1985. godine, Charlotte Kingsnorth je industrijska dizajnerica s umjetničkom vizijom koja je ujedno praktična i skulpturalna. Ona koristi svoj dizajn kako bi reinterpretirala svijet na način kako ga ona vidi. Njezin rad pokazuje njezinu zaokupljenost materijalnosti i biomorfičkim oblicima.

Charlotte je diplomirala 2006. godine na Buckinghamshire Sveučilištu na odjelu suvremenog namještaja i dizajnu proizvoda. U 2012. godine diplomirala je na Royal Collegeu of Art, gdje je studirala dizajn proizvoda. Od diplome njezin rad je objavljivan i izlagan na međunarodnoj razini.

Charlotte Kingsnorth studio nalazi se u Maida Valeu u London.