Za redekoriranje doma koristite se jednostavnom tehnikom kolaža

| Design |

Korištenje tehnike kolaža kao stila redekoriranja vlastitog doma idealna je ako želite svoj stan učiniti živim i originalnim. Riječ je vlastitoj (ili uz pomoć dizajnera interijera) inspiraciji koja, iako je slobodna, mora poštivati neka pravila. Stoga je potrebno dobro razmisliti o miješanju mnogih boja, tekstura, dekoracija i namještaja uključujući analizu posljedica. Pristup mora biti živahan i originalan te najčešće ne uključuje velike budžete, no može se okrenuti protiv kada sve što se zamislili postavite kaotično na kup.

Pregledajte galeriju koja prikazuje savršen primjer korištenja stila kolaža kao tehnike redekoriranja doma.

Kolaž - stil dekoracije

Vintage objekti kao što su ogledala, lusteri, vaze, umivaonici i košare čine prostor, koji je ranije pobojan u bijelu i svijetlo sivu, udobnim. Zbog različitih podrijetla i stilova, objekti pridodaju na osobnosti stana čineći ga živim, punim energije i svestranim - čineći ga pravim domom.

Retro elementi su često u stilu dekoriranja tehnikom kolaža, baš kao i bakar, mesing i bronca. Kombinirajte ih s porculanskim ili metalnim ručkama, bilo pojedinačno ili zajedno kako biste pridodali na šarmu doma. 

Kolaž - stil dekoracije