Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki dom

| Design |

Kako bismo se ugodno osjećali u našem domu ili poslovnom prostoru, važan je dizajn i funkcionalnost namještaja kojim ih opremamo. Isto vrijedi za balkon, terasu ili vrt koji nam omogućuju da uživamo u sunčanim zrakama, u pogledu na okolinu ili u mirisima prirode. A kad su oni dekorativno uređeni, s funkcionalnim namještajem, užitak je dvostruk. Upravo s namjerom da se unese udobnost u hrvatske domove, u Puli je prošlog petka otvoren showroom P.D. Studio koji nudi bogati asortiman namještaja nekih od najboljih europskih brendova kao što su Dedon, Royal Botania, Gloster, Umbrosa, Tribu i Barlow Tyrie.

Showroom P.D. Studio

Vlasnici P.D. Studija, Zala Pia i Deni Žmak, u svom su showroomu predstavili namještaj vrhunskog dizajna, stvorenim za odmor i opuštanje, a ponudu čine vrtni namještaj, suncobrani, drvene terase, vrtne lampe i lonci, vrtne kuhinje, podne obloge, ložišta i roštilji te kupaonice. Ova ponuda namijenjena je za stvaranje udobnosti i topline domova i vanjskih prostora, ali i hotela i ugostiteljskih objekata.

Showroom P.D. Studio

"Nakon dugogodišnjeg boravka u SAD-u, veselimo se što možemo predstaviti kvalitetne proizvode na hrvatskom tržištu i pomoći ljudima da osjete razliku koju im luksuzni namještaj može unijeti u njihov životni prostor. Naš cilj je da usrećimo naše klijente i omogućimo im da što ugodnije provode svoje slobodno vrijeme. Jako puno sati utrošeno je u dizajn i kvalitetu svakog proizvoda u našoj ponudi upravo zato kako bi se ljudi u njima mogli osjećati ugodno i opušteno dugi niz godina", rekla je Zala Pia Žmak.

Showroom P.D. Studio

Showroom P.D. Studio nalazi se na adresi Gervaisova 20, 52100 Pula, Veruda Porat, a ljetno radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 10 do 14 sati te od 16 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati ili prema dogovoru

Showroom P.D. Studio