Vila koja odiše rustikalnim šarmom i mami nevjerojatnim pogledom

| Design |

Villa, Ibiza, Španjolska

Ne treba vam daljnji dokaz da je Ibiza, naravno nakon Hrvatske, jedno od najljepših mjesta za ljetovanje pogotovo ako ste iznajmili ovu ruralnu vilu s bazenom i fantastičnim pogledom na more. Ovo samozatajno odmaralište osvaja svojim rustikalnim šarmom koji prevladava otokom na koji nitko nije imun. Prvobitna je građevina sagrađena prije 150 godina, a sadašnji su je vlasnici čak 5 godina renovirali te u nju unijeli mnogo ljubavi, modernog sadržaja, drvenog namještaja, tepiha i lokalnih rukotvorina kako bi zadržali originalnu karizmu doma.

Villa, Ibiza, Španjolska

Villa Ibiza ima 150 kvadratnih metara, 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, dnevnu sobu, blagovaonicu i kuhinju, a cijena njezina najma za tjedan dana iznosi od 4000 do 8000 eura. Do obale vam je potrebno samo 5 minuta, jedanko kao i do prvog sela Sant Antoni de Portmanyja. Iako smo još daleko od ljeta, možemo se zamisliti kako leži na ležaljci uz bazen s pogledom na plavo more i zelenu šumu ispijajući koktel i ne razmišljajući baš o ničemu. Jeste se i vi zamislili?

Evo, baš smo se tu zamislili - život je lijep kad se živjeti zna! Tako barem kažu... Ako je vi želite iznajmiti, kliknite ovdje i doživite odmor i mir kao nikada od sada. 

Villa, Ibiza, Španjolska
Villa, Ibiza, Španjolska