Uz Samsung fitness gadgete vježbanje postaje lakše i zabavnije

| Design |

Samsung nastavlja širiti ponudu svojih fitness nosivig gadgeta na svjetskom tržištu s dva nova proizvoda - "Gear Fit2" i "Gear IconX". Svaki je dizajniran posebno za fitness potrebe, a uključuje značajke kao što su tehnologija za precizno praćenje i samostalni glazbeni player koji pružaju korisnicima optimalno fitness iskustvo.
 
"Gear IconX" su bežične slušalice koje mogu pratiti podatke o kondiciji te korisnicima daju povratne informacije o njihovoj izvedbi trčanja bez potrebe nošenja smartphonea sa sobom. S tri različite veličine nude lagano, sigurno i udobno nošenje te se aktiviraju jednostavnim stavljanjem slušalice u uši. Uz to što mogu pratiti podatke o kondiciji, mogu pratiti i podatke kao što su udaljenost, brzina, trajanje, broj otkucaja srca i spaljenih kalorija.

S osnovnim sučeljem na dodir uključuje se glasovni vodič koji omogućuje brzu glasovnu povratnu informaciju o napretku korisnikova treninga te omogućuje samostalno iskustvo slušanja glazbe uz pomoć 4GB memorije. '"Gear IconX" spaja se putem Bluetootha, a korisnici mogu jednostavno dodirnuti ili prijeći preko slušalice za jednostavno upravljanje glazbom.

Gear IconX

"Gear Fit2" narukvica uključuje ugrađeni GPS i monitor za otkucaje srca koji nude točno i robustno praćenje i mjerenje te pruža povratne informacije o korisnikovom treningu. AMOLED zakrivljeni zaslon jest zaslon visoke rezolucije koji je osjetljiv na dodir i služi za jednostavno praćenje i odgovaranje na obavijesti. Samostalni glazbeni player omogućuje korisnicima da aktivno vježbaju bez potrebe mobilnog uređaja.