Uokvirene fotografije savršeno će nadopuniti neutralan interijer

| Design |

Dizajnerica interijera Benedetta Amadi, jedna od najboljih američkih dizajnera interijera, postala je sama sebi klijent dizajniranjem svoga stana u San Franciscu, što je uključivalo potpunu promjenu izgleda, adaptaciju velike kupaonice, nove podove te ugrađene komade namještaja. Renovacija je rezultirala domom ispunjenim prirodnim svjetlom i suptilnim nijansama, modernim namještajem iz sredine stoljeća te prikupljenim blagom iz cijelog svijeta.

Benedetta Amadi House

Amadi je na osnovnu neutralnu boju u dekoru doma dodala istrošenu kožu, toplinu recikliranog drva i živahne nijanse kao što su oceanski plava i mak crvena, koje uglavnom dolaze iz marokanskog tekstila (uskoro će u dekor uključiti i shibori kojeg je nabavila na nedavnom izletu u Tokiju). Biljke, drvo te obilje tekstura stvaraju ugodan osjećaj u cijelome stanu. Dodavanje niza fotografija od kultnih snimaka Georgea Harrisona i Pattie Boyd u blagovaonici do plemenskih portreta u dnevnoj sobi Lylea Owerkoa, fotografa koji je snimio "9-11" naslovnu sliku za Time Magazine, Amadi produbljuje prozračan dvokarni dom s kulturnim uspomenama iz života. Šareni jastuci iz Marakeša savršeno se suprostavljaju svemu bijelome u blagovaonici.

Benedetta Amadi House

Uzmimo kao primjer ove atraktivne interijere postavljene u privatnoj kući u San Franciscu, svaki od njih stvara poseban ugođaj i throning preko različitih okolni elementi, ujedinjuje dizajn interijera s klasičnim dodir.

Benedetta Amadi House