Učinite svoj dom sofisticiranim na jednostavan način

| Design |

"Jednostavnost je ključ bez pretjeranog stvaranja raznolikosti u boji i teksturi", rekao je dizajner i vlasnik dizajnerskog studija Casa Botelho, João Botelho, te tako opisao svoju dizajnersku ideju iza ovog projekta. Ipak, nekako smo uvjereni kako će većina ljudi biti impresionirana njegovim sofisticiranim interijerom, a ne jednostavnošću. Ono što je jednostavno, jest jasan i pravilan odabir elemenata koji dom čine sofisticiranim, a pritom vam može pomoći uređenje ove prekrasne londonske rezidencije.

Casa Botelho

Koristeći se crnom i bijelom kao osnovnim tonovima dizajna, cijeli stan odiše snažnim muškim osjećajem. Pregledavanjem naše galerije, na prvi pogled možemo reći kako je dizajner mislio na apsolutno svaki detalj interijera iz svakog aspekta - boje, pod, rasvjeta, namještaj i dekoracije - sve ima svoju svrhu i smisao unutar zadanog dizajna.

Casa Botelho

Gospodin Botelho odlučio je pokrenuti vlastiti dizajnerski studio nakon što je adaptirao svoj dom iz jednostavnog razloga - kako bi to mogao iz početka učiniti za nekoga drugoga. Svakako dobro promotrite ovaj spektakularan dom. Iako ovakav dizajn interijera možda nije vaš stil, gotovo je nemoguće osporiti činjenicu da se radi o jako dobro odrađenom projektu.

Casa Botelho