U Zagrebu otvoren novi salon za vanjski namještaj "Unopiù"

| Design |

Otvaranje salona Unopiù
Otvaranje salona Unopiù

Uz sjajnu glazbu NT Wave w. FEN - jedinstvenog svjetskog spoja u kojem se techno svira u kombinaciji jedna gitara i jedan glas, uz neobično spajane pedala te uređaje u obući, a rezultat su zvukovi koji se nikada nisu čuli do sada i DJ D-Gree-a, residenta Funk Cluba i glazbenog urednika Radija 808 te prezentaciju vrhunskih vina Iločkih podruma, u četvrtak je u Savskoj 32, elegantnom, prostranom i otvorenom prostoru svečano otvoren salon Unopiù, svjetski lider za opremanje vanjskih prostora.

Otvaranje salona Unopiù
Otvaranje salona Unopiù

Ostali smo zaista ugodno iznenađeni vidjevši takav prekrasan namještaj za vrt, terasu, balkon, a moram priznati da bi neke stvari rado vidjela i u svom dnevnom boravku.

Unopiù je inače poznat talijanski brend za opremanje vanjskih prostora suvremenog i luksuznog dizajna, sinonim za funkcionalnost i udobnost te savršenu sintezu stila i praktičnosti. Jedini u svijetu su u mogućnosti ponuditi izbor od preko 2.000 predmeta za uređenje vanjskih prostora i vrtova čija se struktura uvelike razlikuje po tipu, stilu i materijalu. Kako bi se zadovoljili svi estetski zahtjevi, ponuda se kreće od klasičnih do suvremenih komada namještaja, od tikovine do nordijskog drva, od željeza do vlakana i aluminija, čineći savršen sklad između kvalitete dizajna i izvrsnosti materijala garantirajući dugovječnost proizvoda, čak i u iznimno teškim klimatskim uvjetima.

Otvaranje salona Unopiù
Otvaranje salona Unopiù - Suzy Josipović, Giovanni Regina, Špela Colja i Sanja Muzaferija

„Uz primarnu funkciju showrooma, ovaj je prostor izvrstan potencijal i polazišna točka za učiniti ga multifunkcionalnim i udahnuti mu živost u smislu poslovnih umrežavanja, druženja, evenata, kreativnih događanja, izložbi… To je smjer i koncept koji razvijamo s našim partnerima EXE produkcijom i Lollipop komunikacijama“ naglasila je Špela Colja, direktorica hrvatskog Unopiù-a.

Unopiu namještaj
Unopiu namještaj

„Turizam je najjača industrijska grana u Hrvatskoj, a Hrvati imaju dugogodišnju kulturu uživanja na otvorenim prostorima. Ne govorim samo o obali već i kontinentu, prekrasnim zelenim površinama, vrtovima, terasama, uz more i obalu… Sjajno tržište koje će se sve više razvijati“ rekao je tom prilikom Giovanni Regina, direktor izvoza iz središnjice Unopiù-a.