Tepih- jedan detalj koji ima moć u potpunosti transformirati vaš dom

| Design |

Tepih

Savršen detalj za jesen i zimu kojem možete transformirati vaš dom svakako je tepih, on je komad koji povezuje cijeli prostor pa je kod odabira potrebno pratiti neke smjernice. Ovisno o onome što želite postići tepihom oni mogu dominirati prostorijom ili pustiti drugim komadima namještaja da vode glavnu riječ.

Tepih
@rugs_rugs

Osvježenje prostora u kojem boravite ne mora nužno značiti velike novčane izdatke ili preinake. Svaka promjena, veća ili manja unijeti će dašak svježine u interijer, a statement tepih idealan je komad za transformaciju doma.

Tepih
@rugs_rugs

1. U malim prostorijama preporučuju se tepisi svijetlih boja.

Tepih

@rugs_rugs

 2. Boja tepiha trebala bi se uklopiti s ostatkom prostora.

Tepih

@rugs_rugs

3. Umjesto jednog velikog možete se odlučiti za nekoliko manjih tepiha, ne moraju biti isti, ali neka budu povezani bojom, uzorkom ili teksturom i međusobno se nadopunjuju.

Tepih
@rugs_rugs

4. Kod odabira tepiha potrebno je obratiti pozornost na prostoriju u koju ga stavljate, pa tako za blagovaonicu ili sobu u kojoj se djeca igraju birajte one koji se lako čiste i otporniji su na mrlje.

Tepih
@plush_market

5. Ako u kući imate mališane koji uče puzati idealni su tepisi od zida do zida. 

Tepih
@rugs_rugs

6. Umjesto klasičnog, dom možete ukrasiti i čupavim tepihom, ako vam se bijeli čine komplicirani za održavanje, birajte one u intenzivnijim bojama.