Street art kolektiv Pimp my Pump kreirao je zanimljivu uskršnju instalaciju

| Design |

Uskršnje pisanice by Pimp my Pump

Dvije divovske pisanice osvanule su ovih dana na iznenađenje stanovnika zagrebačkih Vrbana, na travnjaku ispred Point shopping centra. Uskrsne pisanice ručno oslikane personaliziranim motivima zečeva, umjetnički su rad poznatog street art kolektiva Pimp my Pump, poznatog po oslikavanju gradskih pumpi za vodu i različitim street art projektima. Njihovu najnoviju instalaciju ispred Point shopping centra građani će moći pogledati do kraja ožujka.

Uskršnje pisanice by Pimp my Pump

A kako bi u Pointu sve bilo spremno za veseli i šareni Uskrs, centar je ukrašen s desecima šarenih pisanica i veselih zečića, dok se u subotu 26. ožujka, uoči Uskrsa, očekuje i posjet Uskršnjeg zeca koji neće doći praznih ruku, kao i zabavna potraga za uskrsnim jajima skrivenima po centru.

Uskršnje pisanice by Pimp my Pump

Point shopping center u zagrebačkom naselju Vrbani prvi je trgovački centar dizajniran prema potrebama susjedstva. Centralna je točka okupljanja, kupovine, zabave i opuštanja stanovnika zapadnog dijela Zagreba. Point je građen u skladu s najnovijim standardima održivosti, moderne arhitekture i inovativnih prostora te kontinuirano radi na unaprijeđenju ponude modernih trgovina domaćih i svjetskih brendova.

Point shopping centar - uskršnje uređenje