Stara staja pretvorena u udoban rustikalan pansion

| Design |

Studio rustikalnog izgleda nije samo prosječni pansion. 200 godina stara struktura koja je nekad davno služila kao staja, nalazi se na planini u San Lorenzu na Ibizi. Zamisao timova tvrtki Ibiza Interiors i Standard Studio, stvorila je interijer koji je odjednom postao potpuno modernim, no izražavajući poštovanje prema svojoj povijesnoj namjeni i prošlosti.

Ibiza Interiors + Standard Studio

Velik dio izvorne zgrade bio je u derutnom stanju nakon godina zanemarivanja, ali mnogi dijelovi su spašeni: "Sabina grede" na stropu su originalne, baš kao i većina zidova. Ono što se nije mogli popraviti, zamijenjeno je povijesno odgovarajućim materijalima: zidovi su ožbukani bijelom kredom, "Iroko" prozorski okviri su odabrani zbog tradicionalnih materijala u regiji - sve kako bi se struktura uklopila s karakterom okolnih zgrada te u povijesnu atmosferu.

Ibiza Interiors + Standard Studio

Arhitekti su ažurirali strukturu s vodovodom, električnim i septičkim sustavom, pretvarajući je u objekt iz 21. stoljeća. Solarni paneli i privatni izvor vode čine ovaj dom samodostatnim i samoodrživim. Podovi su grijani što ih čini ugodnima čak i zimi te dodaju dašak luksuza u ovaj rustikalni planinski pansion.

Ibiza Interiors + Standard Studio