Stan prilagođen željama mladog modnog dizajnera

| Design |

Ovaj sjajan tajvanski stan od 100 četvornih metara krase bogate boje i vrhunska dizajnerska rješenja te dekoracije. Vlasnik, mladi modni dizajner koji je većinu svog života proveo u Francuskoj, imao je želju stvoriti stan koji nudi bezbroj izvora inspiracije za modni dizajn, uključujući svijetle boje i neskladne teksture. Waterform Design studio kreirao je stan prema specifikacijama vlasnika, korištenjem modnih predložaka i papirnatih uzoraka kao inspiraciju.

Waterform design

Svaka soba djeluje poput izloga s persuazivnom bojom. Blagovaonica, dnevni boravak i spavaća soba pobojane u boje po raspoloženjima - od tople narančaste i mirno plave do raskošne zlatne - svaka se boja graciozno pretapa iz jedne u drugu.

Waterform design

Tekstura je još jedan ključni izvor inspiracije u ovom životopisnom prostoru. Različite tkanine poput svile, čipke i baršuna stvorili su različite tonove kako bi odrazili različita raspoloženja poput ranije spomenutih boja i igranja sa sjajnom rasvjetom, staklom i glatkim škriljevcem. Adaptirana optička iluzija koju pronalazimo na polici s knjigama prikazuje vlasnikovu kolekciju modnih knjiga.

Waterform design

Mali elementi dizajna, kao što su sitne leptir mašne, ističu vlasnikov interes za malim detaljima.

Waterform design