Stan koji krase vrhunske dizajnerske kreativne ideje

| Design |

Svoya Studio dizajnirao je ovaj kreativni stan u Ukrajini za slikaricu i njezinu obitelj. Umjetnički projekt "Shhh ..." morao je biti jedinstven kao i samo ime što nosi. Dakle, složeni kombinirani uzorci, zanimljive teksture te zabavne svijetle, odnosno upečatljive boje dominiraju cijelim prostorom - i jako nam se sviđa!

U sam stan se ulazi kroz limunski žuta vrata. Od tamo do otvorenog koncepta životnog prostora vode vas crne i bijele šesterokutne pločice koje se u jednom trenutku spajaju s parketom. Soba s više namjena uravnotežuje prigušene boje pomoću plavog kauča. Mnoge upečatljive boje i grafike mogu biti detalj previše u velikom prostoru, no ne i u ovom slučaju. Dizajnerski tim stvorio je žarište u sobi postavljanjem starih cigli u uzorku riblje kosti koji brzo privlači pogled. Osim toga, tim je stvorio suptilno razdvajanje između dnevnog boravka i blagovaonice pomoću izloženih greda na stropu.

Shhh…

Svoya Studio svoje je kreativu proširio i na zidove te dijelove koji odvajaju prostorije u dvijema spavaćim sobama i kupaonicama. Glavna spavaća soba je odijeljena od stana pomoću zanimljivog zida napravljenog od crno uokvirenih francuskih vrata. U glavnoj kupaonici ogledala odražavaju dašak elegancije i u spavaćoj sobi. Druga spavaća soba ima divan zid poput školske ploče - idealan za dječju kreativu. 

Shhh…