Stan koji će vas oduševiti idejama za male prostore

| Design |

Ovaj stan u Valenciji renovirao je dizajnerski rh Studio prema uputama nezadovoljnog mladog para koji nisu uživali u svom malo dnevnom prostoru - sada su svojih 69 kvadratnih metara stana iskoristili najbolje moguće, na minimalistički i moderan način.

Čim uđete u stan ugledat ćete jednostavnu malenu kuhinju u koju je rh Studio odlučio ubaciti inovativni rotirajući pult kako bi vlasnici mogli na njemu usitniti povrće ili stvoriti otvoreniji izgled. Učinkovitost u stambenom prostoru prostire se kroz svaki kvadrat stana, bač kao i na TV postolje i stoliće koji mogu poslužiti kao mjesto za pohranu.

rh Studio

Arhitekti su se koristili otvorenim konceptom dizajna interiejra, uklanjanjem zidova i postavljanjem bijelih podova od smole po cijelome stanu te na terasi. Bijela se nalazi u gotovo svakom aspektu dizajna, što je prirodni izbor za izradu većeg prostora od manjeg zbog reflektirajuće svjetlosti.

Svakodnevni životni prostor neprimjetno se proteže na terasu pomoću kliznih staklenih vrata koja se sežu od poda do stropa u objema sobama. Aparati za pranje i sušenje rublja su skriveni iza kliznih drvenih vrata koja izgledaju poput moderne dekoracije.

rh Studio