Stambeno naselje u kojem želimo živjeti

| Design |

Projekt Ironstate Development Companyja pod nazivom Urby Staten Island, vodio se motom "ili sve ili ništa" - tako barem navodi lokalni stanovnik koji citira New York Times. Ova zajednica i apartmanski kompleks najbolje je stambeno naselje s urbanim vrtom i zajedničkom kuhinjom. Ove jedinstvene pogodnosti ciljaju na moderne urbane stanovnike koji promiču i žive održivim načinom života.

Spomenuta tvrtka pri izradi projekta sudjelovala je s nizozemskom arhitektonskom tvrtkom Concrete te su tako zajedno stvorili 571 studija, jednosobnih i dvosobnih apartmana. Prvi je kat prvenstveno namijenjen za maloprodajne prostore - još jedna pogodnost koja ovaj kompleks čine najboljim stambenom zajednicom.

Urby Staten Island

Unutrašnjost je ispunjena svijetlim bojama i zabavnim oblicima, poput stolaca koji su različiti i eklektičnim dekoracijama koji stvaraju osjećaj ugode i topline.

Apartmani su fokusirani na učinkovitost, no zabave ne nedostaje baš kao ni u komunalnim prostorima. Brojevi katova izgledaju poput grafita, a svaka jedinica ima kolaž različitih slika prikupljenih s buvljaka kako bi označili broj apartmana. Većina stanova je postavljeno tako da dnevni boravak gleda prema van, dok su spavaće sobe uvučene u unutrašnjost kako bi se što bolje iskoristila dnevna rasvjeta.

Urby Staten Island