Spoj mode i hrane u fantastična 3 Instagram profila

| Design |

Uvjereni smo da ćete se oduševiti kao što smo se i mi. Ima li boljeg spoja od onoga hrane i mode?

Obožavamo jesti (i to puno), a sama pomisao na sve što je povezano s modom nas odmah razveseli. A što onda reći o ova 3 Instagram profila koja su spojila upravo te dvije najdraže stvari gotovo svakoj ženi na ovom planetu.

Instagram @edgar_artis
Armenski modni ilustrator čije ilustracije već samo po sebi oduševljavaju, daje im dodatan karakter ukrašavaju ih hranom. Za zločeste dane koristi pizze, čips, slatkiše, pa čak i tjesteninu od koje oblači i stvara prave modne kreacije svojim ilustracijama. No bez brige, za sve fitness raspoložene žene, on također svoje modele oblači i u salatu, voće i začine, kao što je cimet.

Instagram @theonigiriart
Svi ljubitelji japanske hrane i obuće, doći će na svoje s profilom Yuija Hua. Kineski kuhar koji trenutno živi i radi u Milanu iznenadit će vas sushijem kakvog još niste probali, a uvjereni smo ni vidjeli. Slobodno se poslužite tenisicama ili natikačama.

Instagram @groehrs
Delikatne odlike s kojima su oblikovane zanimljive djevojke ilustratora Gretchen Roehrsa dobivaju neočekivanu dozu boje i teksture uz pomoć hrane koju koristi. Gretchenove djevojke odjevene su u minijaturne komadiće brokule, jagode i drugog voća i povrća. Međutim, moram priznati nama osobno je najdraža kreacija u banani.