SodaStream – osvježite vodu mjehurićima u svome domu

| Design |

SodaStream

Bilo da se radi o ljetu ili zimi, osvježavajući napitci uvijek su IN. A kada sami možemo u svom domu ili uredu kreirati takav napitak, dozirajući mjehuriće po vlastitom izboru, tada imamo pravi kućni gadget u svom vlasništvu. 

Zahvaljujući uređaju za gaziranje, SodaStream, sada i sami možete pripremiti osvježavajući i ukusan napitak. SodaStream je uređaj  koji običnu vodu u samo nekoliko sekundi pretvara u svježe gaziranu vodu. Zabavan, živopisan i jednostavan za korištenje, SodaStream osvaja na prvu - savršen je za svakodnevnu uporabu, bilo da ste doma ili na poslu, u tren oka može kreirati napitak s dozom CO2 prema osobnom ukusu te je čak 50% jeftiniji napitak od svih ostalih na tržištu.

SodaStream

SodaStream je dostupan u crnoj, crvenoj, bijeloj i žutoj boji. Uz uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za 60 litara gazirane vode pripremljene po vašoj želji te PVC boca za gaziranje vode. SodaStream vam omogućuje samostalno doziranje mjehurića i okusa, a kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića, vodu iz slavine potrebno je dobro rashladiti. Odmah nakon gaziranja voda je spremna za piće ili za pripremu voćnih sokova, zabavnih i osvježavajućih voćnih koktela jer nakon gaziranja možete dodati i brojne okuse po želji. U ponudi su sirupi dostupni u 12 različitih okusa: Cola, Diet Cola, Tonic, Limunada, razni voćni okusi, energetski napitak ili okusi bez dodatka šećera. Svi SodaStream voćni sirupi imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa pa tako u njima možete uživati bez i malo grižnje savjesti.