Sjajna kuhinjska pomagala koja želite imati u svojoj kuhinji

| Design |

Dobre ideje su rijetke - zato kad naletimo na njih, volimo ih podijeliti s vama. Tako smo otkrili 20 najboljih kuhinjskih pomagala koji su ujedno funkcionalni i estetski neodoljivo privlačni. Kao takvi mogu biti savršen poklon za rođendan ili pak useljenje u novi stan. O nekima smo već pisali, poput zaimače iz Loch Nessa, no ostale OTOTO design produkte nikada ranije nismo predstavili.

OTOTO Design

Ori Saidi i Daniel Gassner upoznali su se u Tel Avivu u školi za umjetnost i dizajn 1999. godine. 2004. godine odlučili su otvoriti dizajn studio zajedno te su ga nazvali OTOTO što na hebrejskom znači "samo što nije (gotovo)" - baš kao ideja koja se nalazi iza ugla i samo čeka da je otkriju. Danas se njihov jedinstven studio bavi gotovo masovnom proizvodnjom, proizvodi su lako dostupni putem interneta, dostavljaju ih po cijelome svijetu i ono najvažnije, neprestano rade na novim idejama.

OTOTO Design

Nas su ponajviše oduševile žličice za mjeru u obliku trešanja, posuda za špagete koja mjeri količinu, gumeni otvarač staklenki te kišobran kao najbolji prijatelj čaja. Svi proizvodi su dostupni putem njihove službene stranice te na Amazonu, a 20 najboljih pogledajte u našoj galeriji.

OTOTO Design