Sjajan stan u potkrovlju stare povijesne zgrade

| Design |

Ovaj fantastičan stan u potkrovlju nalazi se u Stockholmu te je projektiran i izgrađen od strane arhitektonskog studija Scandinavian Homes. Izgled ovog doma istovremeno obilježavaju udobnost i prostranost - dom od 163 kvadratna metra ima gotovo 4 metra visoke stropove te postoje prozori s tri strane kuće, što omogućuje slobodan ulaz prirodnog svjetla i neometan pogled na okolni grad.

Izložene drvene grede daju kontrast bijelom stambenom prostoru. Otvoreni koncept dnevnih područja neprimjetno prelazi u kuhinjski prostor, s velikim kaminom kao središnjom strukturom. Ovaj trosoban stan uključuje i dodatni fleksibilan tavanski prostor za goste.

Scandinavian Homes

Velika kupaonica uključuje dva Takdushcar tuša priložena uz kutnu kadu. En suite sauna, uključujući prozor s pogledom, zaokružuje ostatak kupaonice. Dizajneri su u cijelosti profitirali zbog oblika prostora i izgleda zgrade. Visina se koristi za stvaranje dramatičnog prostora za umjetnost i život, dok spušteni dijelovi krova stvaraju ugodne niše i prostor za pohranu. Rezultat je sofisticiran te istovremeno udoban dnevni i zabavni prostor.

Scandinavian Homes