Savršeno dizajniran maleni kvadratni stan

| Design |

Normless Architecture Studio i Workspace tim posudio je trendove iz skandinavskog dizajna pri uređivanju modernog kvadratnog stana od 45 kvadrata. Tako se u ovome grčkome stanu mogu pronaći crni geometrijski uzorci koji se pojavljuju po namještaju i umjetninama.

S jedne strane, kauč i prigušena umjetnička djela prirodno ocrtavaju dnevni boravak u ovome otvorenom stanu. Taj udoban prostor ima moderne elemente kao što su geometrijski stolići, gladak kameni zid s izrescima za police, TV i kamin.

Normless Architecture Studio and Workspace

Blagovaonica od svijetlog drva nudi jednostavan dizajn gdje će vam pozornost zaokupiti papirnati lusteri. Crni kvadratno obloženi prozor iza stola također će zgrabiti vašu pažnju, no i otvoriti stan prema minimalističkoj kuhinji i šanku za doručak.

Dizajnerski tim odlučio se za klizna vrata koja odvajaju spavaću sobu od moderne kupaonice te zanimljive geometrijske svjetiljke. Preko puta hodnika, dizajnerski tim kreirao je dječju sobu koji se ističe mekim pastelnim bojama i razigranim muralom kojeg je naslikao grčki umjetnik.

Normless Architecture Studio and Workspace