Savršeni personalizirani planeri s vašim imenom

| Design |

Sjećate li se vremena kada smo sve zapisivali u drage nam bilježnice. Od podsjetnika, sitnica koje su nam bitne pa sve do onih malih, slatkih tajni koje smo zauvijek htjeli sačuvati za sebe. Danas, kada nam se cijeli životi nalaze na gadgetima koje posjedujemo, a koji tako lako mogu zakazati i koje tako lako možemo izgubiti ili uništiti, kao na primjer kada vam omiljeni mobitel padne u vodu ili na pod, napokon su nas osvojili predivni planeri zbog kojih smo ponovno poželjeli pisati. 

Moj planer

Moj Planer jedini je pravi personalizirani planer s vašim imenom na naslovnoj strani i osvojio nas je svojom elegancijom, vedrim bojama i veličinom koja je idealna za svaku torbicu, kao i činjenicom da ostaje trajna uspomena na sve što smo u njih zapisali. Dolazi u puno boja i uzoraka, korice su mu napravljene od imitacije kože ili tkanine i idealan je kao poklon. Mi smo njima oduševljeni, a ako se vi još niste do sada u njih zaljubili, danas zasigurno hoćete.

Moj planer

Moj Planer primjeren je za baš svakoga i možete ga personalizirati po želji. Osim vašeg imena i imena vašeg poduzeća možete napraviti i vaš jedinstveni, originalni primjerak s vašim najdražim citatom na koricama. 

My planner

Svi volimo kada se osjećamo posebno, a Moj Planer je baš takav - poseban, jedinstven i unikatan. Napravljen samo za vas. Iza ovog odličnog i veselog domaćeg projekta stoji poduzeće Street of Happiness, kao i tiskara Zagraf koji svojim planerima šire sreću.

Moja beba

Ali ako ste mislili da se ovdje radi samo o planerima, prevarili ste se, kreativci iz Street of Happinessa osmislili su cijelu lepezu jednako originalnih i jedinstvenih proizvoda koje je također moguće personalizirati po želji. Tako na njihovim stranicama možete pronaći i proizvode kao što su to My Planner - nesto "službenija" verzija Mog Planera na engleskom jeziku, zatim Moja Bilježnica i My Notes.

My notes

Tu su i Moji Recepti koji su nas inspirirali da napokon zapišemo sve recepte na jednom mjestu i da u njih zalijepimo onu gomilu izrezaka iz kuharica i časopisa svih onih recepata koje posebno volimo i koje čuvamo po raznim ladicama u kojima većina toga neobjašnjivo s vremenom nestane. Zatim, Moja Beba, idealan poklon za svakoga u preslatkom iščekivanju u koji mogu zabilježiti svoja iskustva, razmišljanja i korisne savjete od samog početka pa sve do rođenja bebe, a i kasnije kada postoji toliko trenutaka koje želimo zauvijek zabilježiti i upamtiti. Tu su i ručno izrađene čestitke za sve prigode, kemijske i obične olovke s Vašim imenom.

Moj planer

Moj planer već je osvojio brojna srca, a imaju ga i brojne poznate osobe poput Antonije Blaće, Lane Banely, Ive Balaban, Antonije Stupar Jurkin, Vanje Mamić, Leonarde Boban, Lejle Filipović, Marijane Mikulić, Suzy i Sarah Josipović, Monike Sablić, Iris Androšević Pinjuh, Snježane Mehun, Nevena Ciganovića, Alke Vuice, Martine Podgorski, Andree Andrassy, Marije Cvitanović i mnogih drugih. 

Teško je uopće opisati što ćete sve pronaći na veselim stranicama Street of Happinessa, zato se za svoj personalizirani planer/notes ili bilježnicu zaletite do njihove web stranici ili Facebook fan stranice i pronađite nešto što vas veseli ili nešto čime ćete razveseliti nekoga vama posebnog.