Savršene kuhinjske daske za Uskrs

| Design |

Zagrebački brend Little Miss Puu i ovih blagdana donosi pravu gozbu i veselje na stolove ljubitelja dobre hrane i još originalnijeg posluživanja iste. Ponudu atraktivnih i personaliziranih kuhinjskih daskica u raznim oblicima, ovih uskršnjih blagdana proširili su novim oblicima. Okruglim, pravokutnim i daskama u obliku svinjice i soba, pridružuju se i sanjivi oblak, omiljeni mišić, tajnovita maca, ribica i uskršnji zeko. Kao i do sada, svaka daska može biti u potpunosti prilagođena porukama kupaca. 

Little Miss Puu

Little Miss Puu daskice ručno su izrađene od bukovog drveta, te su idealan poklon za sve ljubitelje dobre hrane; kao poklon za početak zajedničkog života, poticaj za razvijanje kulinarskih vještina ili jednostavno obilježavanje rođendana i drugih važnih datuma.

Little Miss Puu

Cjelokupna ponuda Little Miss Puu dostupna je na službenom Facebook profilu Little Miss Puu te na Instagramu LittleMissPuu, a osim originalnih daskica za rezanje i posluživanje, nudi i jedinstvene prijedloge poklona za novorođenčad i ponosne roditelje.

Little Miss Puu

Uživajte ovih blagdana uz odlično društvo i još bolju hranu pripremljenu i posluženu na originalan način. Sretan Uskrs i dobar tek!