Savršene Dolce & Gabbana slušalice mogu biti vaše za $8.000

| Design |

Savršene Dolce & Gabbana slušalice mogu biti vaše za $8000
Dolce & Gabbana x Frends slušalice

Sigurni smo da ste i vi uzdisali nad savršenom Dolce & Gabbana revijom za jesen/zimu 2015. koja slavi majke, jednako koliko ste uzdisali i za naprosto predivnim slušalicama koje su istovremeno imale funkciju krune. Možda ste na prvi pogled pretpostavili da su slušalice s potpisom Beats by Dr.Dre, radi njihovih mnogobrojnih poznatih suradnji, no dizajnerski dvojac se odlučio za još više stylish brend - Frends.

Slušalice dolaze u nekoliko modela i boja Nappa kože, sve su bogato ukrašene Swarovski kristalima i perlicama u zlatnoj boji i bojama dragoga kamenja, no najupečatljivije su one sa školjkama od krzna ili one s naglavkom u obliku krune. Slušalice se proizvode i ukrašavaju ručno u Italiji, što i objašnjava visoku cijenu...

Naime, ovaj par slušalica je sasvim funkcionalan i možete ga kupiti putem Mode Operandi za $7095, s pologom od $3584 koji vam garantira da će vam ovaj website dostaviti slušalice u periodu od 20. lipnja do 30. listopada. Zvuči suludo, no ne bismo se bunili da jedan ovakav ekstravagantan par slušalica dobijemo na poklon!

Savršene Dolce & Gabbana slušalice mogu biti vaše za $8000
Dolce & Gabbana x Frends slušalice