Savršena dječja soba kao iz bajke

| Design |

Ako bi se morao birati otac godine, tu bi titulu lako mogao odnijeti ovaj vrijedni roditelj koji je želio svojoj kćerkici ispuniti san – stvoriti joj sobu koja izgleda kao iz bajke. Korisnik Reddita pod imenom radamshome ponosno je objavio fotografije svoga rada te istaknuo kako je potrošio 4 250 dolara, polazio privatne tečajeve za zavarivanje, a za izgradnju mu je bilo potrebno čak 18 mjeseci, odnosno 350 sati rada.

Dječja soba iz bajke

Konstrukcija koja oponaša magično drvo toliko je jaka da  može izdržati težinu čak troje odraslih, no najbolji je onaj dio u kojem se klinci mogu sakriti i čitati knjigu. Samo stvaranje kostura trajalo je 120 sati, a stavljanje „kože“ još dodatnih 50 sati. Za deblo korištena je posebna mješavina cementa, dok je za grane korišten kašasti papir. Između grana koje izgledaju kao prave, sakrio je božićne lampice koje oponašaju zvijezde, kreirao baldahin oko kreveta te dodao niz prijatelja iz bajki poput lisice, vjeverice i šumskih gljiva.

Radamshome je po zanimanju kreator video igrica, a najveći mu je strah da će uskoro morati sve to maknuti kada mu kćer postane tinejdžerica. Svakako jedan od najjačih kandidata za osvajanje nagrade najboljeg oca 2016!

Dječja soba iz bajke