Salveta-stol nudi pomalo neobičan način objeda

| Design |

Istražujući fenomen rastresenosti tijekom ručka, industrijski dizajner Hung Lu Chan je rafinirao vlastiti originalni koncept idealnog blagovaonskog iskustva kreiravši "Napkin Table". Njegov dizajn naglašava odnos i interakciju između dviju osoba putem nosivog proizvoda.

Hung Lu Chanova salveta-stol je eksperimentalni proizvod koji odražava današnji način blagovanja i kako tehnologija utječe na taj proces. Izgleda kako zbog ometanja digitalnih medija, ljudi se sve više i više udaljavaju od osnovne komunikacije kao što je obraćanje pažnje na prijatelja koji sjedi s vama za vrijeme obroka. Stoga, kroz ovaj projekt, Chan želi vratiti pozornost na stol za jelo i stvoriti odgovarajuće iskustvo zajedničkog blagovanja.

Tijekom procesa dizajna, Chan je stvorio tri različita prototipa salveta-stola kako bi kreirao što stabilniji "stol" za svakodnevnu uporabu. Tako kombinira vodootporne tkanine i elastičan čelik koji nude lagani, mali i čvrst proizvod, kojeg lako mogu dijeliti dvije osobe u bilo kojem okruženju. Jedan uspješan pokus vezan uz ovaj proizvod održan je u parku koji je rezultirao iznenađujućih interakcijama.

Napkin Table_Teaser