Sada možete i zimi voziti bicikl uz zabavne grijače na sjedalima

| Design |

Krakow doživljava visoku razinu onečišćenja u vrijeme jesenskih i zimskih mjeseci. Smog dolazi uglavnom iz zapaljenog ugljena i drva zbog grijanja i automobilskog prometa. Lokalne vlasti su zato donjele zakon koji zabranjuje korištenje ugljena i drva kao materijala za grijanje od 2018. godine, no nisu učinili ništa po pitanju automobila.

Osnivači Bike Bellea odlučili su krenuti od korijena. Uvidjeli su djeca i roditelji zaboravljaju na bicikle čim stignu hladniji dani, no ako ljudi u Danskoj mogu voziti svoje bicikle zimi, zbog čega Poljaci ne bi mogli?

Bike Belle

Ideja je nastala kada je mali dječak posjetio njihov dućan sa svojom majkom te pokušavao pronaći nešto za bicikl. Klinac se žalio da mu je u jutarnjim satima neugodno sjesti na sjedalo jer je jako hladno. Bila je to idejna žarulja za nastanak Bike Bellea. Tvrtka je tako odlučila napraviti kolekciju pletenih životinjskih grijača za biciklistička sjedala koji eliminiraju neugodan osjećaj hladnoće - i jeste li spremni za zimsko bicikliranje?

Bike Belle