Redizajn zatvorenog malog stana

| Design |

Dizajniran od strane lokalnog dizajnera Eugenea Meshcheruka, ovaj mali, svijetao stan redizajniran je za mladu obitelj u Zaporojyeu u Ukrajini. Prvi korak u redizajnu stana od 84 kvadratna metra bio je ukloniti nosive zidove bez opterećenja na postojeću strukturu te otvoriti životna područja što je više moguće. Novi žarište je suptilna pregrada izgrađena od drvenog (iverice) panela koji razdvaja blagovaonicu i kuhinju od dnevnog boravka.

Eugene Meshcheruk

Drvene pločice, daske i cigle stvorile su razne teksture i završetke, dok blijedožuta kao osnovna boja stana stvara ugodan ambijent. Zavjese od poda do stropa u crno-bijelom izdanju također su doprinijele otvorenom osjećaj doma.

Eugene Meshcheruk

Zakoračite u spavaću sobu i odmah će uočiti kontinuitet dizajna ovog stana. Svi elementi dizajna korišteni u dnevnom boravku su rekonfigurirani kako bi stvorili intiman prostor u spavaćoj sobi. Bijel, proziran zastor odvaja mali kućni ured s king size krevetom, u pokušaju da se postigne fleksibilna unutrašnjost u ovom malom stanu.

Eugene Meshcheruk