Slike i okviri pretvorit će vaš dom u prekrasnu galeriju

| Design |

Galerija slika na zidu detalj je koji sve češće viđamo kod uređenja domova, jednostavan, efektan i pristupačan način da osvježite svoj dom. Galerija slika promatra se kao cjelina, slike možete postaviti prema veličini, obliku ili boji okvira, prema sadržaju, mogu biti postavljenje simetrično ili asimetrično, ali ako ste raspoloženi za kršenje svih pravila možete okvire postavit točno onako kako vi želite.

Nijedan kupljeni dekorativni predmet neće iskazati vašu osobnost kao fotografije na kojima se nalaze vaša obitelj, djeca, prijatelji, fotografije s putovanja, posteri, dječiji crteži ili možda fotografije koje ste vi naslikali.

Pinterest
Mi ove sezone volimo zlato u baš svim varijantama, pa tako i na zidu. Galerija napravljena od zlatnih okvira svakom će domu dati notu luksuza. Slike možete postavit na bijeli zid ili zid u boji, čak i zanimljivi prazni okviri dat će vašem prostoru posebnu čaroliju. 
Pinterest

Možda ste nekada na putovanju kupili zanimljivu tkaninu ali nikada zapravo niste znali što sa njom, pa evo sjajnog rješenja, uokvirite je! Bijeli zid na kojem su okviri sa zanimljivim ilustracijama uvijek je zanimljiv izbor. 

Pinterset

 Uredan i lijep radni prostor sigurno djeluje motivorajuće i inspirativno. Ako živite u kući stube ukrašene okvirima idealn su putokaz za kat.