Predstavljen je novi IQOS

| Design |

IQOS 3

Motiviran željom da ponudi bolji izbor odraslim pušačima, Philip Morris International Inc., globalni predvodnik na području bezdimnih inovacija i znanosti, predstavio je novu generaciju uređaja IQOS. Novi IQOS 3 i IQOS 3 MULTI integriraju opsežne povratne informacije dobivene od potrošača te predstavljaju poboljšani dizajn i doživljaj korištenja pritom zadržavajući poznati okus, osjećaj i ritual, a sve to utemeljeno na snažnim znanstvenim dokazima. Cilj novih verzija je dodatno potaknuti sve veći broj odraslih pušača na promjenu, u korist vlastitog zdravlja, javnog zdravstva i, u konačnici, društva. U Hrvatskoj će uređaj biti dostupan početkom prosinca. 

IQOS 3

Nove inačice predstavljene su jučer u Tokiju, u Japanu – državi koja se smatra domovinom IQOS-a. Ova prepoznatljiva marka nudi najbolji okus i osjećaj zadovoljstva u svojoj kategoriji proizvoda za grijanje duhana, a gotovo 6 milijuna odraslih pušača već se odreklo cigareta i počelo koristiti isključivo IQOS – više od polovine tog broja u Japanu.

„San nam je bio stvoriti bolju alternativu za pušače, a IQOS je pretvorio taj san u stvarnost; radi se o revoluciji za 1,1 milijardu pušača“, rekao je André Calantzopoulos, glavni izvršni direktor PMI-ja. „IQOS 3 i IQOS 3 MULTI donose značajno poboljšanje i inovaciju te predstavljaju još jedan korak ka nastojanju da  svi muškarci i žene koji bi inače nastavili pušiti prijeđu na bezdimne alternative. Korisnici IQOS-a znaju da taj proizvod mijenja mnoge stvari u njihovim životima – mi im zahvaljujemo i zahvaljujemo Japanu što predvodi ovu pozitivnu promjenu.“ 

Iza svakog novog razvojnog koraka u PMI-ju stoji znanost. Znanstvena istraživanja u skladu su s dugogodišnjim praksama farmaceutske industrije te pravilima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). IQOS proizvodi aerosol koji u prosjeku sadrži 90% niže razine štetnih kemikalija od dima cigarete. Dosadašnji rezultati predkliničkih i kliničkih istraživanja upućuju na to da isključivo korištenje IQOS-a predstavlja manji rizik od nastavka pušenja te da nema negativan utjecaj na kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima. U prosjeku je 70 do 80% korisnika IQOS-a prestalo pušiti cigarete, što IQOS čini najuspješnijom bezdimnom alternativom danas.

IQOS 3

Razvojem novih proizvoda i daljnjom komercijalizacijom, ali i kao rezultat činjenice da se radi o tehnološkom proizvodu koji zahtijeva i korisničku podršku nakon kupnje, razvija se i potreba za centralnim mjestom na kojem korisnici mogu dobiti sve relevantne informacije te na kojem proizvod mogu kupiti ili ga servisirati.

IQOS 3 i Multi

Nakon velikih europskih metropola, od ponedjeljka, 29. listopada 2018., Zagreb također dobiva svoju prvu specijaliziranu prodavaonicu na adresi Petrićeva 7 u samom centru grada.