Podvodne vile više neće biti samo kreativna zamisao

| Design |

40 fantastičnih podvodnih jedinica dizajniranih, konstruiranih i izgrađenih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sada je u proizvodnji, a potpuna realizacija trebala bi se dogoditi u listopadu ove godine..
 
Kako bi se osiguralo iznimno iskustvo bijega, tim arhitekata i dizajnera interijera stvorili su "plutajuće morske konjice" (Floating Seahorse) i ponudili četiri fleksibilne dnevne/spavaće sobu. Svaka jedinica može se prilagoditi kako bi se osigurala maksimalna privatnost pa se tako vanjske površine u potpunosti zatvaraju na gornjoj razini i razini mora. Kada nisu ograđeni, vanjski prostori mogu se koristiti cijele godine zahvaljujući uvođenju klimatske tehnologije.

"Floating Seahorse"

372 kvadrata na tri etaže, postat će jedinstven dom s posebnim značajkama i pametnom kućnom automatizacijom. Potpuno uronjena razina ima podvodni dnevni boravak i spavaću sobu te koraljnu sobu za zabavu i koraljnu sobu za goste. Tijekom dana sve sobe mogu se koristiti za razne svrhe, a noću, one mogu biti pretvorene u luksuzne spavaonice.

Spektakularna podvodna razina tako se može pohvaliti dva potpuno potopljena en-suitea s prekrasnim pogledom na okolni koraljni vrt i morskog život iz spavaće sobe. No ključno ostaje to da se svaki detalj interijera i namještaja može se prilagoditi prema traženoj svrsi.

"Floating Seahorse"