Podesive slušalice pomoću kojih možete stišati vanjsku buku

| Design |

Nije važno želite li olakšanje dok slušate vašu glazbu ili jednostavno ne želite raditi u avionu dok tuđe dijete plače na susjednom sjedalu, pronalazak savršenih slušalica je nužan. A Što ako biste također mogli selektivno odlučiti koju buku u pozadini želite podesiti?

Knops

Tu nastupa brand Knops, posebno dizajnirane slušalice iz Nizozemske koje vam omogućuju da samostalno upravljate volumenom glasnoće oko vas. Gumb za glasnoću sadrži 4 postavke- jasne zvukove, gradsku buku, živu glazbu i izolaciju, a još bolja stvar je to što ova analogna tehnologija ne zahtjeva ni električnu energiju ni baterije. Uz sve to, Knops slušalice vrlo su elegantno dizajnirane i savršeno prijanjaju vašem uhu pa ih možete nositi cijeli dan.

Knops

Pa kako one rade? "Umjesto da upotrijebimo elektroniku da bismo pokušali sintetizirati nešto umjetno, uzimamo stvarne zvučne valove koji dolaze u vaše uho i mijenjaju ih. Dakle, ono što čujete je stvarni, fizički pritisni val koji je već stigao u uho.", objašnjava Arjen De Jong, osnivač Knopsa.

Knops

Nas je ovaj mali izum u potpunosti oduševio, a mislimo da će uskoro postati hit u svijetu.