Ovo su najslađe keramičko-glinene teglice koje smo ikada vidjeli

| Design |

Često ističemo mnogo zanimljivih dizajnerskih rješenja kada su u pitanju teglice za cvijeće kako bismo vam pomogli unijeti svježinu u dom. Tako vam i danas želimo pouniditi najslađu teglicu za cvijeće koju smo ikad vidjeli. Inspirirana legendarnim pjevačem iz Led Zeppelina po kojoj je dobila i ime, Robertom Plantom, ovaj ljudski lik u obliku teglice za cvijeće nije samo posuda za biljke, već i jedinstven kućni dekor koji izgleda fenomenalno. Dizajn prikazuje ljudski lik koji brižljivo drži svoje biljke i brine se o njima.

Robert Planta biljke može držati u ruci i njedrima, a možete biljke posaditi i u njegovoj glavi. Teglicu postavite na rubu police ili ga sjednite na stol i bez obzira gdje ste jusmjestili, ovaj keramički i glieni ljudski lik zasigurno će uhvatiti puno pažnje znatiželjnika.

Malaquita je brand koji predstavlja ideju kombiniranja talentiranih meksičkih suvremenih umjetnika s obrtnicima koji se bave ručnim radom iz autohtonih etničkih zajednica diljem Meksika. Svoj brand temelje na detaljima i kvaliteti, svijesti o društvenoj odgovornosti i svojim talentiranim dizajnerima koji vješto barataju obrtničkim finim prirodnim elementima. Malaquita dizajneri dobivaju inspiraciju iz različitih šarmantnih mjesta, starinskih narodnih legendi i zadivljujućih prirodnih ljepota Meksika i njegove šarene povijesti.