Ovo je stan na najvišem katu u zapadnoj hemisferi

| Design |

Većina nas će, ako budemo ikad posjetili New York, vidjeti samo vanjski izgled 432 Park Avenuea, 425 metara visokog nebodera koji gleda na Central Park. No, zahvaljujući nekim novim vizualizacijama njegovog ekstravagantnog sadržaja, možemo po prvi puta zaviriti u ovaj dragulj nekretnina koji se nalazi na Manhattanu.

Struktura od 96 katova najviši je stambeni kompleks u zapadnoj hemisferi, a dizajnirao ju je slavni urugvajski arhitekt Rafael Vinoly. Stambeni je objekt nastao samo (nažalost) samo za one iznimno bogate pa tako neke jedinice za iznajmljivanje koštaju od 49000 dolara mjesečno, dok je penthouse kupio saudijski tajkun za nevjerojatnih 95 milijuna dolara.

432 Park Avenue

Stanovnici moraju platiti i 10000 dolara mjesečne naknade za ostale pogodnosti koje možete otkriti u galeriji. Na puna tri kata, stanovnici zgrade imaju pristup prostoru za zabavu, slobodno vrijeme i wellness područja koja se protežu preko 2800 kvadratnih metara. Tako se unutra nalazi zatvoreni bazen od 23 metra, kino soba za 18 ljudi te mini spa s fitness centrom.

432 Park Avenue

Stanovnici se također mogu opustiti u biljar sobi i knjižnici ili pak u yoga studiju. No, možda najatraktivnija značajka jest restoran s jelima kuhara nagrađenog Michelinovom zvjezdicom Shauna Hergatta. A za one koji ne žele napustiti udobnost vlastitog doma, da mogu vam hranu dostaviti u apartman. Biti bogat zvuči zabavno, zar ne?

432 Park Avenue