Ove minimalističke torbe san su svakog arhitekta

| Design |

Startup modni brend The Atelier YUL dizajnirao je niz minimalističkih torbi za arhitekte u kojima mogu sigurno transportirati svoje radove i modele. The Atelier YUL osnivačica i arhitektica Cece de la Montagne, bio je motivirana za stvaranje serije torbi nakon pokušaja pronalaska "funkcionalne i elegantne" torbe za transport svojih crteža i modela.

Serija se sastoji od 4 torbe od kojih je svaka ručno rađena od kože. De la Montagne uključila je brojne reference pri dizajniranju kolekcije uključujući modernističku formu, stil koji možemo pronaći u japanskim sobama za čaj te rimski arhitektonski princip snage, funkcije i ljepote.

The Atelier YUL

Minimalno dizajnersko izražavanje tako je kreiralo veliku ravnu Folio torbu s naramenicama koja nudi obilje prostora za arhitekte koji nose velike crteže, dok je Tube torba dizajnirana za nošnju smotanih radova i postera.

Sacoche torba ima ravno dno za pohranu arhitektonskih modela, a Envelope je jednostavna preklopna torba za na one koji putuju s manjim dokumentima ili uređajima.

The Atelier YUL