Otkrite načine kako da uredite vašu monotonu spavaću sobu

| Design |

Imate monotonu sobu koju ne znate kako urediti i pretvoriti u vaše malo carstvo. U nastavku vam donosimo zanimljive naputke kako da izrazite vašu osobnost na što bolji način i uredite vašu spavaću sobu!

"Tone" jastuka!
Nemojte se sramiti jastuka pred gostima. Imajte puno jastuka na krevetu jer to je dio vaše osobnosti. Dozvolite si i miješanje uzoraka da sve uradite još zanimljivijim. 

DIY art
Gotovo svi smo barem jednom uradili neki za nas art trenutak kojeg se rado sjećamo i gledamo ga svakodnevno. Uzmite plahtu, pobojajte je, nacrtajte nešto i objesite iza kreveta. Samo jedan od primjera, ideja..

Imajte PRINT barem negdje u sobi
Print volimo na majicama, hlačama itd., ali volite ga i u sobi. Imajte barem posteljinu ili navlake za jastuke sa zanimljivim printom. To će itekako podignuti vašu sobu. Ako ne po posteljini, unesite ga u sobu putem lampi ili stolica. 

Koristite zidove!
Ako imate malenu sobu i prostor, nema potrebe da ga zauzimate noćnim ormarićima i stolicama. Koristite zidove, izrađujte police, stavljajte slike.

Neka soba odiše vašom osobnošću!
Dozvolite si slobodu u sobi. Ako je i dijelite s nekime ne dozvolite da se izgubi vaša osobnost. Napravite, namjestite ili nabavite barem dio sebe u njoj preko stolića, stolica, cvijeća ili bilo čega što odiše vama.

Udobnost prije svega!
Nabavite si udoban madrac, lijepu deku, poplune i jastuke. Ne samo da će lijepo izgledati već ćete i ugodno spavati.

Odaberite "centar" sobe!
Odlučite koji dio sobe je samo "srce", "centar" iste. Radi li se o stolu gdje držite sitnice, krevetu, balkonu ili nečem trećem, nađite dio sobe koji će zračiti i tko god uđe u nju odmah će znati da je to centar iste. Koliko god suludo zvučalo nije, zamislite samo kad uđete negdje, zapitajte se što prvo primjetite i primijetite. 

Osvjetljenje!
Jako bitni dio sobe. Imajte dovoljno svjetla u istoj. Neka se sve vidi i ne dozvolite da se dio vašeg raja nalazi u tami. 

Vodite računa o podu! 
Neka je pod čist! Postavite zanimljive tepihe raznih boja...

Napravite "umjetnost" od vaših fotografija
Ako na zidu ne želite klasične slike, razvite neke vaše obiteljske ili s putovanja i ukrasite vaš zid.