Osvojite noćenje u pravoj Lego kući

| Design |

Lego kuća koja je namještena s preko 25 milijuna šarenih Lego kockica i blokova potaknuti će maštu čak i onih najuspavanijih.

Dok žene sanjaju o luksuznim godišnjim odmorima i smještaju, muškarci bi se ipak mogli zaljubiti u nešto malo drugačije. Jedan od najpoznatijih portala na svijetu za kojeg su svi putnici već čuli, Airbnb, došao je na zanimljivu ideju zajedno s Legom. Airbnb i Lego odlučili su darovati noćenje u Lego kući koja se nalazi u Danskoj, odnosno u gradu Billund.

Zahvaljujući Legu svi smo nekada gradili čitave gradove, oživljavali robote i borili se sa zmajevima. Lego svijet je oduvijek bio mjesto za inspiraciju. Ako želite provesti noć u Lego sobi gdje se krevet nalazi unutar velikog ''bazena'' prepunog Lego kockica, mi vam donosimo kako ćete to postići.

Kako bi osvojili noćenje u Lego kući, sve što trebate napraviti je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje na stranici Airbnb-a i to do 17. studenog. Lego i Airbnb će se pobrinuti da dođete do Danse, a na vama je samo da uživate u Lego kući.