Originalne rukom oslikane vrećice za vino brenda Shuz.

| Design |

Shuz. vrećice za vino
Shuz. vrećice za vino

Rukom oslikane Shuz. platnene vrećice za vino „točka su na i“ vaših darova! Jedinstvene i neponovljive!

Vrećice za vino brenda Shuz. proizvodi su od ekoloških platnenih materijala. Oslikavane su  ručno i upravo zato svaka je jedinstvena. Kao i svaki Shuz. proizvod do sada, tako i ove vrećice govore mnogo više od riječi. Na vama je, ako želite da ih začinite još kojom lijepom riječju ili zagrljajem…

 „U ovih nama velikih 10 godina kroz naš brend Shuz. stvarale smo tenisice i narukvice koje su proputovale svijeta, udale i nasmijale, između ostaloga, stotine mladenki, kuma i djeveruša, prijateljica… Naši proizvodi su, možemo reći, uvijek bili simbol iskrene nježnosti, prijateljstva i topline, a upravo to smo utkale i u najnoviji proizvod – naše ručno oslikane vrećice za vina“ - pričaju Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić, osnivačice i kreativke koje stoje iza već etabliranog hrvatskog dizajnerskog brenda Shuz.

Shuz. vrećice za vino
Shuz. vrećice za vino

Platnene vrećice za vino – Wine bagz. – su od eko materijala, ručno šivane i oslikane. Svaka vrećica brenda Shuz. je drugačija, a mogu se potpuno personalizirati i prilagoditi željama kupca.

„Cijela ova naša ideja počela je još lani tijekom zagrebačkog Adventa. Tada smo izradile naše prve oslikane vrećice. Kupci su ih prepoznali i odlično prihvatili te smo ove godine odlučile napraviti pravu malu manufakturu i izrađivale ih cijele godine s motivima i natpisima za razne svečane prilike, slavlja i zahvale. Tako je jedna od najpopularnijih natpisa na vrećici "Da ne dođem praznih ruku"„ - pričaju Maja i Ljudmila.

Shuz. vrećice za vino
Shuz. vrećica za vino

Za ove blagdane kreirale su posebnu ediciju Wine bagz. s motivom orašara, no svaka vrećica za koju se klijent odluči bit će oslikana motivom po njegovoj želji.

Kao i uvijek, osnovna ideja im je da Shuz. proizvodi razvesele one kojima se daruju, ali i one koji daruju.

Poslovni pokloni, a dakako i oni privatni, mogu i trebaju uvijek biti personalizirani…

Učinite ih takvima.

Shuz. vrećice za vino
Shuz. vrećice za vino

Sve detalje o proizvodu možete pogledati na webshopu www.shuzdesign.hr  ili Instagram stranici shuz.bagz.