Organizacija prostorija u malenom stanu

| Design |

Organizacija malenog stana u današnje vrijeme traži genijalan um. Od reverzibilnih vrata i skrivenih kreveta do predmeta s više funkcija i kontrasta koji pridodaje na dinamici, filozofija izrade malog stana koji bi trebao izgledati veliko, sve je češće u upotrebi. No, budimo iskreni - nije uvijek riječ o velikim prostorima.

Želite stvoriti i ugodnu atmosferu i lijepo mjesto za život (i pohvale gostiju) koje ne služi samo za okupljanje i spremanje predmeta. Ono odražava našu osobnost, a neki filozofi tvrde da naš dom djeluje kao produžetak naše duše. Da biste dobili obje funkcije i ljepotu doma, istražite našu galeriju.

U malim kuhinjama, ne možete igrati na sigurno s otvorenom, izloženom estetikom. Većina dizajnera predlaže ormariće od poda do stropa, obično u bijeloj, bež ili blijedo sivoj boji. Oni djeluju kao skladište gdje možete pohraniti tanjure, čaše, šalice, pribor, posude i još mnogo toga - bitno je samo da se ništa ne vidi. Zbog elegantnih, lakiranih bijelih vrata, kuhinja izgleda čisto i održavano.

Čist i pregledan izgled stana djeluje nevjerojatno u malom prostoru. Osim toga, staklo, akril i polikarbonatan namještaj može pridodati futurističkom stilu, stoga nabavite "proziran" namještaj koji se jedva vidi ako želite prozračan prostor.

Miješanjem prozirne plastike s čelikom i staklom, dizajner je "očistio" dekor kako biste lako mogli dodati mnogo vaza s cvijećem i zelenilom. Paleta koja odgovara malim prostorima uključuje boje kao što su siva, smeđa, bež, žuta i svježe zelena. Jedan upečatljiv, živopisan kutak dovoljan je kako biste stvorili na dinamiku prostora - ostalo bi u malome stanu trebalo biti prilično jednostavno i neutralno.