Odličan spoj potpuno različitih stilova

| Design |

Ovaj eklektičan dom u Sao Jose do Rio Pretou u Brazilu dizajnirao je tim iz Piloni Architecture studija koji je fantastično spojio, kako se na prvu čini, nespojiv namještaj. Upravo taj eklektičan stil definira dnevnu sobu, odnosno prostoriju za okupljanje, ispunjenu prigušenim bojama i prirodnim svjetlom. Nakon što vas dugačak hodnik pozdravi na ulazu, slijede kuhinja i blagovaonica koje krasi kuhinjski otok, kalijeva peć i stol za osmero ljudi.

Piloni Architecture

Sobe u nastavku doma, svaka s vlastitom prepoznatljivom osobnošću, gledaju na ulicu. Ugodan i topao interijer kombinira vintage i moderne elemente pa tako u dnevnom boravku modularna sofa zauzima središnje mjesto. Originalne stolice, uključujući i jednu obješenu ispod stropa, stvaraju prepoznatljiv eklektičan miks stilova gdje god se nalazile unutar doma. Kako ćete promatrati slike u galeriji, otkrit ćete "nostalgičnu počast romantičnoj eri luksuznih morskih putovanja" prikazanu raznim ukrasnim predmetima.

Piloni Architecture

Od zidnih naljepnica i kiparskih elemenata do zanimljivih dekorativnih naglaska i rasvjete, ovaj eklektični penthouse pun je iznenađenja. Što vi mislite o ovom impresivnom eklektičnom stanu?

Piloni Architecture