Odabir Pinteresta: najljepši dom 2016. godine

| Design |

S obzirom na broj Pinterest boardsa posvećenima vizualizacijom "doma iz snova", ne čudi nas da je popularan društveni mediji široko cijenjen kao autoritet na tu temu. Pinterest je tako nedavno podijelio najčešće objavljene dizajne interijera s Tech Insiderom, što je rezultiralo kompilacijom najboljih ideja i savršenom kućom prema Pinterest korisnicima. Pinterest je pomoću mnogobrojnih ideja stvorio svoj vlastiti digitalni dom iz snova za 2016. godinu - klasično američki i upečatljiv.

Odabir Pinteresta: najljepši dom 2016. godine

Rezultat je fascinantan: stil se lagano pomiče iz sobe u sobu i stvara dobitnu formulu. Visoki stropovi, eklektične dekoracije i hladna paleta boja služe kao niti poveznice, baš kao i korištenje zelenilom i izvanrednom rasvjetom kao naglašenim komadima namještaja.

Odabir Pinteresta: najljepši dom 2016. godine

Korisnici naginju vintage stilu, spajanjem naizgled nespojivog s DIY dodacima za blagovaonicu i kupaonicu, dok dnevni boravak i spavaću sobu krasi praktičniji i moderniji izgled. Rustikalni drveni podovi u kuhinji stvaraju kontrast s atraktivnim bijelim ormarićima i pozadinom nadahnutom opekom. Konačno, ormar ispod stubišta daje iznenađujuće inovativnu notu te zaokružuje najljepši dom prema Pinterestu 2016. godine.

Odabir Pinteresta: najljepši dom 2016. godine