Od sada ćete i kuhati s Ikeom

| Design |

Prije samo nekoliko godina, uvjereni smo, da niste mogli ni zamisliti kao sami dovozite svoj ormar koji onda morate još sastaviti kada dođete kući, a sada ćete morati usvojiti i novu vještinu, kuhanje. 

No, onda je Ikea došla u naše živote i postavila nova pravila, donijela nam instrukcije i prisilila da izvadimo onaj šrafciger iz kutije i budemo sam svoj majstor. Ako vas je Ikea već napravila prijevoznikom, sastavljačem i pravim majstorom, zašto ne bi od vas napravila i pravog kuhara?
Ako ste u potrazi za jednostavnim receptima, novi Ikeini ilustrirani recepti su prava stvar za vas, a nazvani su ''Cook this Page''.

Svaki recept sastoji se od jednog papira pogodnog za kuhanje na kojemu su svi sastojci navedeni i izraženi u crtežima. Skice pokazuju potrebnu količinu svakog od sastojaka kao i mjesto gdje se trebaju nalaziti. Svi crteži napravljeni su u varijanti jestive tinte kako bi samo mogli skupiti i zavezati papir sa svom hranom koju ste postavili na njega i spremno ga ubacili na pečenje.

Ikea Cook this Page

Ravioli s mesnim okruglicama, lososom ili čak jednostavnim koktelom od škampi, neki su od recepata koje je Ikea stavila u džep mnogih ljubitelja kuhanja, ali taj je pokret zapravo tek započeo.