Novi predmet obožavanja: "Povratak u budućnost" DeLorean iPhone maska

| Design |

Novi predmet obožavanja:

Već i ptice na grani znaju kako je 2015. godina upravo ona godina u budućnosti u koju se Marty McFly vračao u filmu "Povratak u budućnost 2". I znamo da nas štošta ove tematike očekuje tijekom ove godine (poput Martyjevih Nike tenisica!), jedan mali asesoar nas je skroz oduševio! Radi se o maski za iPhone u obliku DeLoreana, auta kojim dečki putuju u budućnost!

Japanska kompanija s igračkama "Bandai" izdala je masku za iPhone 6 u obliku skoro savršene replike DeLoreana iz popularnog filma iz 1989., no ona ne izgleda samo poput auta već i ima svoje male trikove. Možete pomicati dijelove automobila kako bi otkrili i sakrili kameru, ali i pojačivače volumena i slične kontrole. Između ostaloga, ima i ugrađene LED lampice pa i svijetli, a pokretanjem ugrađenog svjetla u iPhoneu možete upaliti i prednja svijetla automobila.

Međutim, kako ni budućnost nije savršena, tako nije ni ova maskica. Naime, fotografima se neće svidjeti jer pokriva "flash", i poprilično je robusna naspram prosječne maske. No ne možete poreći kako je vrlo cool. Zasad se ne može kupiti, već se samo možete zapisati za svoj primjerak, a dobit ćete ga u lipnju. Maskica košta 50 američkih dolara, a možete se predbilježiti za svoju ovdje

Novi predmet obožavanja:
Delorean maska za iPhone 6