Novi domaći kreativni projekt od sada nudi i božićne čestitke

| Design |

Novi domaći kreativni projekt Think Ink koji je nedavno javnosti predstavio liniju originalnih čestitki za sve prigode, otkrio je što nam je pripremio za najljepše doba godine koje je pred nama.

Limitirana božićna linija Think Ink čestitki uključuje četiri vizuala obilježenamotivima koji blagdanske dane čine još dražima – od siluete Djeda Mraza na mjesečini, snježnih pahuljica,borova u svim oblicima i veličinama, preko božićnih lampica, šalice s neizostavnim kuhanim vinomi kičastog božićnog pulovera.

Think Ink čestitke za najljepši Božić

Vizuali dolaze u kombinaciji s jednostavnim porukama na hrvatskom i engleskom jeziku, a linija je zamišljena kao set u kojem ćete pronaći idealnu čestitku za svakog člana obitelji, prijatelja, bilo kod kuće ili u inozemstvu te sve drage ljude koje ovih blagdana želite razveseliti i uputiti im pokoju toplu riječ uz maleni znak pažnje u obliku božićne Think Ink čestitke i gestu kojom ćete im pokazati da mislite na njih.

Think Ink božićnu liniju čestitki potražite u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Think Ink čestitke za najljepši Božić