Neobična lampa s još neobičnijim prekidačem

| Design |

HENG Balance Lamp

Ova neobična lampa daleko je od tradicionalnog rasvjetnog tijela, no prvenstveno zbog svog neobičnog prekidača koji se nalazi - u zraku. Njezin jedinstven dizajn unosi čaroliju u vaš život, a iz Allocacoc DesignNesta pomažu da takve ideje doista i dospiju na tržište.

Li Zan Wen kineski je dizajner koji je smislio lampu pod imenom HENG Balance Lamp. Inače riječ "heng" na kineskom znači "ravnoteža". Drvene loptice u jednostavnom drvenom okviru koriste se kao prekidač za svjetlo. Način funkcioniranja prekidača inspiriran je starim prekidačima na povlačenje kakvih se možemo sjetiti iz djetinjstva.

HENG Balance Lamp

Izgled proizvoda i dizajn temelje se na tradicionalnim kineskim okruglim ventilacijama i prozorskim okvirima. Svjetla su smještena unutar prstenastog okvira i kada uključite svjetlo, okvir će zasvijetliti, stvarajući eteričan zen osjećaj. To će unijet radost u dosadan i monoton život te stvoriti interakciju između vas i proizvoda.

HENG Balance Lamp

Kvalitetan materijal (bukovo drvo) je odabran zato što predstavlja topao osjećaj prirode. HENG Blanace Lamp trenutno se nalazi na Kickstarteru kako bi se financirao i realizirao, a za sada im financiranje ide veoma dobro. Nadamo se skoroj realizaciji!

HENG Balance Lamp