Neobična kućica za pse kakvu još niste vidjeli

| Design |

Bad Marlon kreira samo odvažan i moderan namještaj za kućne ljubimce -  tako se između nekoliko kreiranih komada i različitih stilova iznimno ističe Oshu kućica za pse svojim geometrijskim uzorkom, vodootpornim materijalom, jednostavnom montažom i mogućnošću personalizacije.

U ovoj južnokorejskoj tvrtci smatraju da stil nikad ne smije biti ugrožen te da je moguće kreirati dom za kućne ljubimce koji se savršeno uklapa u moderna ljudska staništa. Njihov je moto kreirati dom gdje kućni ljubimci i ljudi žive u savršenoj harmoniji jedni s drugima.

Oshu dog house - Bad Marlon

Prikazana kućica za pse napravljena je da se uklapa u interijer, ali i eksterijer. Geometrijski uzorak trokutastih rupa dozvoljava ulazak svijeta, no strma padina krova osigurava da kućica uvijek ostaje suha iznutra. Moguće je napraviti nekoliko izmjena – tako kućica može imati ugodan jastuk za psa, a može imati i dodatno postolje koje će kućicu uzdignuti od tla.

Jedna od najboljih karakteristika ove kućice za pse je to što je zajedno drže magneti, zbog čega ju je lako montirati i demontirati kada je vrijeme za čišćenje kućice. Magneti su dovoljno jaki da je gotovo nemoguće da ju pas sruši.

Oshu dog house - Bad Marlon