Nekonvencionalan, ali sjajan prostor za treniranje boksa

| Design |

La Belle Equipe je moderna originalna dvorana prilagođena za tajlandski boks koja se nalazi u šarmantnoj secesijskoj zgradi u Parizu. Nekonvencionalno sportsko mjesto nastalo je kao ideja dvaju prijatelja (obojica bivši prvaci u tajlandskom boksu) koji su htjeli zadržati svoju strast živom.

Remy i Julien svoju su ideju predložili dizajnerskom studiju Spray Architecture od kojih su zatražili da kreiraju prostor potpuno drugačiji od tradicionalnih sportskih dvorana, u kojoj će ljubitelji boksa dijeliti svoja znanja u prijateljskoj atmosferi. Postojeći prostor je podijeljen u dvije razine od kojih svaka ima strop viši od tri metra. Recepcija, stol, garderoba i prostor za individualnu poduku nalaze se u prizemlju, dok se dvije svlačionice i prostor za boks te jogu nalaze u podrumu.

La Belle Equipe

Osvijetljen i veliki stakleni krov, recepcija i prostor za opuštanje postavljaju ton koji definira cijeli La Belle Equipe sporstski prostor. Kauč, velika knjižnica i bar prvi su elementi koje posjetitelji mogu vidjeti kroz ulazna vrata.

Pod se sastoji od trokuta, bijelih lakiranih ili crno obojanih, stvarajući savršenu refleksiju sa staklenim krovom. Tradicionalan boksački ring, gdje se održavaju privatne lekcije, odvojen je kliznim vratima. Gosti mogu uživati u​​trofejima, remenju i fotografijama dvaju prvaka na zidu slave koji se nalazi tik do ringa.

La Belle Equipe